Македонија
10. July 2020 - 15:25

Објавена нова бомба за Зоран Заев

Новата снимка меѓу Зоран Заев и непознат глас, објавена денеска на Јутјуб под наслов „Лагите на Заев”, се однесува на Албанците. Непознатиот глас ги нарекува со погрдно име и на Заев му вели дека тие му ја пишуваат фактурата.

„Пет банки” не вредат тие на пазарот на гласови, возвраќа лидерот на СДСМ.  Албнските партии „немаат роба позади себе” за да пишуваат фактури, објаснува Заев.
 
Непознатиот глас му вели на Заев дека Албанците ќе ни ја земат државата, а лидерот на СДСМ му  возвраќа дека тие се борат „само за парички”.