Македонија
14. March 2020 - 19:49

Нови шест лица заразени со новиот коронавирус во Македонија

Нови шест лица од Македонија се заразени со новиот коронавирус.

Од 12 тестирани лица, позитивни на новиот коронавирус се нови шест лица, со што бројот на вкупно заразени во Македонија достигна до 18 заразени лица, откри вечерва на преск конференција министерот за здраство Венко Филипче.