Балкан
8. December 2023 - 10:08

Нови дојави за бомби во повеќе училишта во Белград

Неколку училишта и некои институции во Белград добија дојава за поставена бомба утринава.

Полицијата е на тие локации и е во процес на проверка на тврдењата за поставени бомби.