Македонија
18. April 2019 - 19:12

Нови „бомби“ објавени на интернет

Пред неколку часа нови „бомби“ се објавени на руската социјална мрежа VK.com, од корисник под псевдоним „Илија Громовник“.

Станува збор за четири телефонски разговори насловени како: „Оливер и Гордана координација пред медиуми“, „Кочо и Саше го пљачкаат ЕЛЕМ“, „Фрчко и Алберт Муслиу лажираат ЛУСТРАЦИЈА“, и „БЦ и Дамјан Манчевски со грчката фирма“