Македонија
10. August 2019 - 9:53

Новата бомба на „Ла Верита“ открива дека Боки 13 се среќавал со Заев: Дали премиерот бил вмешан во случајот „Рекет“?

Во денешното трето продолжение кое што го објави италијанскиот весник „Ла Верита“ за случајот „Рекет“, Боки 13 му објаснува на Камчев дека ќе се сретнел со премиерот Зоран Заев. Во врска со инвловираноста на Заев, прочитајте го транскриптот и погледнете го видеото…

ВЈ: Утре се гледам со него

ЈК: Со Дејан?

БЈ: Не

ЈК: Со Жаре?

БЈ: Со Зоки

ЈК: Со Зоки?

БЈ: Со Заев

ЈК: Мислам дека он нема да праи проблеми, но ти ќе си збориш и ќе ми кажеш

БЈ: Знам што збори он, знам што сум зборел со него за тебе, работи кои никој не ги знае

ЈК: Ок шефе

БЈ: Ќе ме испратиш до врата?

ЈК: Апсолутно