Џет-Сет
10. August 2015 - 15:35

Новак Ѓоковиќ шокирал заболекарка во Љубљана!

Најдобриот тенисер на светот Новак Ѓоковиќ при посета на Љубљана поради забоболки се одлучил да посети стоматолог во позната приватна клиника.
 
Откако се јавил во оридацијата, се претставил само како Новак и веднаш започнале проблемите. Лицето кое  одговорило на телефон се обидело да го советува Ѓоковиќ да посети друга ординација бидејќи немало слободен термин, но Ѓоковиж бил упорен.
 
"Во ред, тогаш дојдете за час ипол" попуштиле од ординацијата.
 
Нормално кога Ѓоковиќ пристигнал во клиниката и кога откриле дека се работи за најдобриот тенисер во светот кој до пред малку го испраќале во друга клиника, останале во неверување.
 
Словенските медиуми пишуваат како Ѓоковиќ се однесувал како вистински џентлмен, во ординацијата донел буќет цвеќе за стоматологот и нејзината асистентка.