Џет-Сет
24. July 2015 - 12:33

Новак Ѓоковиќ нападнат

Познатиот тенисер стана мета на хакери.
 
Профилот на Инстаграм на најдобриот тенисер на светот Новак Ѓоковиќ вчера го нападнаа албански хакери. Групата под назив The2ATeam на профилот на Ноле постави своја фотографија со албански мотиви и нивен потпис.
 
Останатите фотографии од тенисерот и неговото семејство останаа недопрени.
 
Ноле само на Инстаграм го пратат преку 1.100.000 луѓе, од кои дел веднаш му изразија поддршка.