Живот
5. August 2015 - 14:43

Нова мода: Нокти кои изгледаат како...

На Инстаграм последните денови се почесто се појавуваат фотографии од новиот моден тренд: нокти кои изгледаат како балони.

На водечките магазини за убави нокти овој нов тренд ги освои насловните страници.

Изгледаат чудно, но мода како мода, ќе помине.