Живот
12. November 2017 - 20:48

Нова македонска ТВ серија, „Македонија“

Нова телевизиска серија наскоро почнува да се емитува на една од националните телевизии. Се работи за ТВ Серијата насловена „Македонија", која според промотивното видео кое денеска премиерно беше објавено на јутуб, има историска тематика но во исто време се испреплетува со настани од современото живеење.  Во видеото дознајте „Што е Македонија?"