Живот
8. September 2015 - 8:46

Нов пријател дојде во куќата... Реакцијата на мачката ќе ве насмее до солзи!

Малку се работите што нас не прават среќни како на пример животните кои се однесуваат смешно. Во ова видео, малата мачка доби нов цимер, а нејзината реакција ќе ве насмее до солзи...
 
Погледнете го видеото: