Македонија
10. February 2018 - 21:50

Нормализиран сообраќајот на патот Демир Капија - Неготино

Сообраќајот на патниот правец Демир Капија – Неготино, кој беше во прекин поради сообраќајна незгода, е нормализиран во двата правци.