Џет-Сет
22. July 2015 - 12:32

Ноне ги збуни сите на Миконос со нејзиното деколте

На популарната Ноне Недлковска работата на брод и овозможи да го прошета светот.

Деновиве поранешната македонска пејачка се сонча на плажите во Грција. Од сончевиот Миконос Ноне постојано објавува заводливи фотографии на социјалните мрежи.

Меѓу нив, и нејзиното добро познато, многу озборувано и раскошно деколте.