Џет-Сет
24. April 2017 - 15:58

Ноќ што ќе ја памети цел живот, Маја Шупут го почести со…

На последната вечер на Деновите на пиво во Карловац настапила и Маја Шупут која со енергичен настап ја донела атмосферата до вриење.

За тоа најдобро говорат и фотографиите од настапот, кога еден од нејзините обожаватели имал прилика да и се придружи на сцената, a таа го почестила со секси танц.

1maja

2maja

3maja

4maja

5maja

6maja