Живот
8. March 2016 - 21:44

НЕЗАБОРАВНО: Како се славеше 8ми Март во Битола

Да се потсетиме на една легендарна прослава на 8ми Март по битолските кафеани.

Оригиналното видео снимено од битолската локална телевизија во 2014 година, беше отстрането од „Јутјуб“, но затоа пародијата останува да живее.