Живот
9. April 2017 - 12:40

Невиден лудак: Еве како и се одмазди на сопругата по една банална кавга

Еден маж од Санкт Петербург збеснал кога слушнал дека неговата сопруга сака да си го смени презимето, па и се одмаздил така што автомобилот си го наполнил со бетон.

Жената одлучила да го смени своето презиме поради наградната игра на локалниот супермаркет, а тој тоа го сфатил како голема навреда и предавство.

Казната била уништување на автомобилот кој своевремено и го подарил токму тој: