Живот
28. February 2017 - 16:54

Невестата се степа со свекорот среде свадба

Невестата уште не влезена во куќа, се степа со свекорот и тоа на среде свадба.

Му покажа среден прт на свекорот и тој ја удри, ама ни таа не му одтана должна.

Погледнете: