Бизарно но вистинито
14. March 2017 - 11:43

Невеста ја каснало комарец а тоа што лекаритe и го пронашле во нејзината глава е вистинска ноќна мора

За многу жени денот на венчавката е многу значаен во нивниот живот и тогаш се мора да биде совршено испланирано. 
Но понекогаш работите не се одвиваат според планот и тоа навистина може да биде лошо за невестите. Оваа невеста имала навистина лоша судбина. Својата моминска вечер ја славела во Коста Рика, и таму доживеала убод од комарец кој и создал многу проблеми.
 
Кога се вратила во својот дом, почнала да се однесува чудно и хистерично. Како што вели таа имала чувство дека нешто се движи внатре во нејзината глава. Мислела дека ќе полуди од тоа чувство. По убедување од своите најблиски таа веднаш отишла на лекар и она што и го нашле во нејзината глава било неверојатно.
 
Тие во нејзината глава пронашле ларва која итно требале да ја отсранат. Имено комарецот кога ја каснал во внатрешноста на нејзината кожа положил јајца. За среќа сето тоа на време било откриено и одстрането.