Балкан
15. April 2018 - 13:45

Неверојатно: Навечер кловн скока на патот и ги тероризира возачите!

Лице преправено во кловн ги вознемирува мештаните и возачите на кои им фрла песок кон автомобилите. овој несекојдневен случај во последно време се случува на патот во населбата Борчани во Томиславград.

Особено е непријатно бидејќи тоа постојано се случува кога ќе се стемни поточно после 22 часот.

Известена е полицијата која работи на случајот за откривање на идентитетот и решаавање на проблемот.