Живот
16. August 2016 - 14:39

Неверната сопруга ја фати со љубовникот, еве како и се одмазди

Знаел дека сопругата го мами, но немал доказ за да покрене бракоразводна парница на суд. Силно посакувал да го има, па смислил начин како жената да ја фати на дело со љубовникот.
 
Мажот знаел дека е на пат кон развод, кога неговата сопруга почнала да прима пораки на кои се смешкала, а упорно тврдела дека мајка и и пишува. Со пораките почнале и неочекувани заминувања во продацница, и останување до доцна на работа, и тоа се почесто.
 
Како што се ближел роденденто на сопругата, ја прашал како би сакала да го помине тој ден. Таа му рекла дека сака да биде сама и дека и тој треба да се забавува со некој од пријателите. По тој муабет тој во плакарот случајно пронашол скриено шампањско и две чаши. Тогаш знаел дека мора да смисли безбобразен план.
 
Журката за изненадување биал иделана можност за такво нешто, па така испланирал да дојдат и неговите и нејзините од семејството за да има повеќе следоци. За среќа се излегло како што планирал.
 
На нивните семејства им рекол дека планира изненадување за сопругата и дека не треба ништо да и кажуваат. На денот на роденденот, влегле тивко во нејзиниот стан со торта и со балони. Глетката ги згрозила сите, освен мажот кој стоел насмеан со камера во рацете.
 
Ја фатиле на дело гола како има секс со друг маж, и биле во шок. Мажот знел дека има „ас во раковот“ и дека ќе сочува некоја паричка која си ја заработил, а таа не може сега да му ја земе.