Живот
26. May 2016 - 13:56

Непрепознатлив: Погледнете како денес изгледа Карло од „Големиот брат“

Сигурно се сеќавате на учесникот во реалното шоу „Големиот брат“, Карло Загорац, кој и беше момче на нашата тогашна учесничка Вики Ралева.

Денес Карло е комплетно променет човек, работи како фризер во сопствениот салон кој се наоѓа во Белград.

Освен тоа што е фризер, Карло претходно се занимаваше со тетовирање и дизајн, но на крај одлучи комплетно да се предаде на фризерскиот занает.

Во изјава за еден српски медиум Карло вели дека моментално ја работи професијата што најмногу го исполнува, па може да остане во салонот и по 12 часа дневно.

1karlo zagorac

2karlo zagorac

3karlo zagorac