Македонија
20. April 2017 - 15:13

Нема крај: Следната недела нов температурен шок

Температурниот  шок проследен со студ и дожд некако не фати неподготвени иако метеролозите со денови го најавуваа лошото време. 

Но, не очајувајте, од следната недела повторно ќе имаме вистинска пролет, од среда не очекува нов температурен шок од 26 степени. 

Но докторите советуваат како полесно да ги преживееме овие температурни шокови. 

Се препорачува да не се одбегнува појадокот, и да се води што е можно по правилен начин на живот, да се земаат витамини.