Живот
11. March 2016 - 22:29

Нема да ви се верува како живее: Има само 9 квадрати стан!

Цените на недвижностите во Њујорк се меѓу најскапите во светот, па затоа луѓето се „стискаат“ во мал простор. 
 
Фелис Кохен живее во таканаречено микростудио од 9 квадратни метри. Дека е вистински организатор за простор доказ е и нејзиниот стан кој изгледа сосема спротивно од оние кои ги гледаме во филмовите.
 
Таа одбрала живот во самиот центар, а за својот стан плаќа 600 евра кирија.
 
Во видеото погледнете што се наоѓа зад вратата од нејзиниот стан...