Живот
29. October 2015 - 11:44

Нема да верувате што се случува со сапун кога ќе го ставите 2 минути во микробранова

Ако имате слободно време и сте љубител на домашни експерименти сигурно ќе ви се допадне ова видео, а можете да го пробате дома.
 
Додека безбедно се „играте“ се ќе биде во ред, погледнете што се случува кога ќе ставите сапун во микробранова печка...