Џет-Сет
22. July 2015 - 9:03

Нема да верувате што работи Ружица од Ареа

Ареа важеше за една од најдобрите рок групи на македонската естрада.

Вокалот на групата, Ружица Милошеска Брчиоска, нема да верувате, но работи како електроинженер во ЕЛЕМ.

Инаку Ружица и нејзиниот сопруг Ивица Брчиоски ja имаат ќерката Елена.