Џет-Сет
25. March 2016 - 10:45

Нема да верувате што кажа Шабан Шаулиќ за својот зет!

Во медиумите се крена прашина дека Илда Шаулиќ е бремена, а сите се изненадени од тоа дека Шабан не знае кој е татко на бебето.
 
Од редакцијата на „Story“ го исконтактирале кралот на народната музика со цел да му честитаат, а тој одговорил дека не знае за што зборуваат.
 
- Немам што да коментирам. Јавете се кај оној кој треба да коментира, јас не сум расположен за тоа, - изјавил пејачот, а на прашањето дали е среќен што ќе стане дедо, одговорот на Шаулиќ ги шокирал.
 
Јас не знам дека некој е во било каква состојба, не знам кој е зетот, чао пријатно, - рекол Шабан.
 
Потоа ја контактирале и мајката на Илда, Гордана, која изјавила дека не сака да го коментира приватниот живот на ќерка си.
 
- Немојте мене да ме прашувате. Кој треба да зборува на таа тема, нека зборува, - рекла Гордана.
 
Ниту идната мајка не била расположена да зборува на оваа тема, но не ја демантираше веста.
 
- Никогаш не сум зборувала за својот приватен живот, па нема ниту сега да откривам детали за јавноста, - рекла Илда за магазинот „Story“.