Македонија
6. November 2017 - 11:42

Неколку скопски општини утре без струја

- Корисниците од зградата број 18 на улицата „Милан Марковиќ“ во општина Карпош утре од 9 до 10:30 часот ќе останат без напојување со електрична енергија.

Како што информираат од Регионалниот центар за управување со кризи на град Скопје, причина за прекинот во снабдувањето со електрична енергија е изведувањето закажани технички зафати во дистрибутивната мрежа од стран на екипите на ЕВН Македонија АД.