Македонија
9. August 2020 - 13:04

Неколку автомобили горат во Ново Лисиче

Претпладанево изби пожар на паркинг во Ново Лисиче, а од огнот зафатени се неколку автомобили.

Видеото го споделил извесен граѓанин Веле Вељановски.

Засега не е позната причината за избивањето на пожарот или дали евентуално има повредени лица.