Живот
16. December 2015 - 18:27

Нејзиниот шеф ја следел по работата - Тоа што го видел ќе ве остави без текст

Ова видео е снимено според вистинска приказна и носи наслов „Мојата убава жена“. Во приказната се зборува за една вредна жена и тајните жртви кои ги прави.
 
Краткиот филм ја покажува нејзината посветеност кон работата. Таа епрва која доаѓа на работа и последна која си заминува. ПОради својата напорна работа, шефот и овозможил во петок да не доаѓа на работа.
 
Во канцеларијата почнало да се зборува што навистина таа работи. Тврделе дека има тајни состаноци со млади момчиња. Нејзиниот шеф бил љубопитен и една вечер ја следел давиди што навистина прави.
 
Тоа што го видел засекогаш му го променил животот...
 
Погледнете го видеото: