Живот
22. September 2015 - 20:55

Неговата професија открива каков е во кревет!

Професијата на партнерот открива каков љубовник е тој. 

ДОКТОР

- Можеби нема да бидете задоволни од предиграта но затоа ќе ја добиете романтиката за која сте сонувале

ПОЛИТИЧАР

- Сакаат да доминираат и не им пречи, ако имате помало исксутво од нив. Лесно можете да го разочарате ако го одбиете.

ШОФЕРИ

- Тие се махери кога станува збор за орален секс. Овие мажи имаат секс повеќе од два пати неделно. 

ПОЛИЦАЕЦ

- Никогаш нема да стане од кревет без да биде сигурен дека сте среќни и задоволни.