Живот
13. January 2020 - 22:22

Неда Арнериќ ќе биде погребана само во присуство на семејството

Легендарната српска актерка Неда Арнериќ која почина во петокот, на 10 јануари, во својот стан во Белград, ќе биде погребана далеку од очите на јавноста. На погребот ќе присуствува само потесното семејство, пишуваат медиумите во Србија.

Медиумите пишуваат дека Арнериќ ќе биде погребана покрај сопругот Милоррад Мештеровиќ, кој почина мината година.