Живот
28. May 2016 - 8:46

Не знаете како да и пријдете на девојка: Еве како ова момче ја фати секоја девојка на Аеродромот

Ако до сега не сте научиле како да и пријдете на девојка,  оваа снимка е за вас. Момчето имаше задача да ги бакне сите на Аеродромот, а еве како тоа изгледаше.