Џет-Сет
11. јуни 2018 - 22:43

Не издржа: Се огласи и Мустафа Сандал по разводот, а она што и го порача на пејачката ќе ве остави во неверување

Емина Јаховиќ и Мустафа Сандал дефинитивно ставија точка на својот брак, разведувајќи се по 10 години брак.

-Ставивме точка на нашиот брак. Двајцата вртиме нова страница во нашите животи, но нашата љубов и нашето почитување ќе остане се до нашиот последен здив. Ќе се трудиме да бидеме во корист на нашите синови. Дојдовме до ова заедно, си одиме заедно, остануваме „пријатели“, вели Мустафа.

Според многумина оваа порака е повеќе од љубезна и не личи како парот да се раздвојува со причина.

Инаку Емина во февруари годинава поднесе бракоразводна парница, а од шести јуни месецов и официјално не се во брак.