Џет-Сет
13. October 2017 - 14:06

Не е се идеално: Ќерката на Цеца си ја отвори душата

Анастасија Ражнатовиќ е ќерка на една од најпопуларните пејачки на Балканот, и со тоа е изложена на различни коментари на своја сметка, па покрај добрите има и лоши кои не се со ништо предизвикани.

-Пораснав изложена на погледи и коментари од јавноста. Со самото тоа рано морав да зајакнам и на извесен начин да станам имуна на злобата која одредени поединци се подготвени да ја покажат некому кој ништо лошо не ни помислил, ниту пак направил. Тоа придонесе да се ослободам од суетата, нагласи Анастасија во интервјуто за магазинот Хело.