Живот
8. May 2022 - 19:59

Нашата евровизиска претставничка го фрли македонското знаме на земја | ВИДЕО

Нашата евровизиска претставничка, Андреа Коевска предизвика лавина реакции додека за време на фотографирањето со државното знаме одлучи истото да го фрли на земја и да се фотографира без него.

Согласно Законот за употреба на грбот, знамето и химната на државата, истото е забрането.