Македонија
21. April 2016 - 19:15

Народот масовно се движи од Ѓорче Петров кон Собрание

Огромен број на граѓани од Ѓорче Петров се движат кон Собрание, каде што денеска во 19 часот ќе се одржи народен собир на ГДОМ, за кој е најавено дека ќе биде најмасовен до сега.

gorce3

gdom

gorce2