Живот
20. September 2019 - 19:25

Наместо вкусна храна, добија пеколно искуство

На Твитер се појави видео кое речиси нема кој подзина откако го изгледа, а истата реакција ќе ја имате и вие.

Станува збор за видео на кое се гледа како две жени се обидуваат да направат нешто „вкусно“ во кујната.

Но, сепак тие наместо вкусна храна, добија пеколно искуство кое ќе го паметат целиот живот.

Имено електричниот шпорет во еден момент експлодираше додека тие стоеја до него.