Балкан
6. October 2016 - 16:29

Најмалку еден човек е повреден во експлозија во Истанбул

Едно лице е повредено при експлозија што се случи во близина на полициска станица во Истанбул.

Се претпоставува дека експлозијата била предизвикана од автомобил-бомба.

Повредениот е во тешка здравствена состојба.

Инцидентот се случи во истанбулскиот кварт Јенибосна.