Технологија
7. July 2015 - 22:00

На прв поглед личи на обичен камион, но само едно копче го прави во ...Со цена од околу 2,5 милиони долари, оваа мобилна вила го следела Вил Смит на снимањата на неговите филмови. Овој единствен камион на мал простор нуди луксуз каков не можете ни да замислите.

Однадвор изгледа како голем камион, но кога ќе притиснете копче, се се менува. Најдобро е да погледнете сами...