Живот
24. April 2018 - 22:36

На овие два хороскопски знаци на крајот на месец април ќе им се исполнат љубовните желби

Овие 2 хороскопски знаци ги следи среќа на поле љубов на крајот на 4-от месец од 2018-та година.

Станува збор за два хороскопски знаци кои можат да очекуваат многу убави работи на полето на љубовта и исполнување на љубовните желби.

Тоа се:

Близнаци
Очекувајте подобрување на љубовните врски во текот на крај на месец април. Очекувајте многу емоции, но и сериозност. Овој период од вас побарува подлабоко поврзување. Во последните две декади од месецот можете да очекувате важни случувања, одлуки, остварувања и пронаоѓање на решенија на проблемите кои долго време ве мачат. Ќе мора да пребродите одредени проблеми и да замижите ако сакате да стигнете до каде што сакате. Но, овој април ќе успеете.

Јарец
Во последните две декади од април очекувајте страствени понуди. Жешките авантури се и тоа како можни во периодот после 20-ти април и може да се случат нагло, неочекувано. Истовремено ќе имате моќни искуства, интензивни расправи и ситни инциденти. По 20-ти март може малку да се смирите. Кон крајот на месецот може да почнете поемотивни врски доколку имате желба. Вашата моќ за заведување ќе биде очигледна овој месец.