Живот
13. May 2017 - 11:39

Му течело крв од нос, а лекарите од белите дробови му извадиле...

Човечкото тело може да создаде неверојатни работи. Случајот со овој 80-годишен маж го потврдува тоа.

Всушност, еден корисник на Редит прикачил фотографија од згрутчена крв која била извадена од белите дробови на 80-годишен маж.

Неименуваниот маж пред да замине во болница цели два дена имал проблеми со крварење од носот.

Лекарите по кратко време по приемот од телото му извадиле огромно парче згрутчена крв кое било во белите дробови.