Живот
5. April 2018 - 10:15

Му стана досадно од музиката: Славниот српски музичар ја менува професијата

Музичарот Џоле Џогани долг низ години е на српската естрада, но судејќи по последните информации решил професијата.

Имено, популарниот музичар планира да го батали пеењето и да се посвети на кулинарството.

- После се ова, кога малку ќе се стишам околу работата, околу се, мене следниот чекор ќе биде професионално да се занимавам со готвењето, изјави Џоле Џогани.