Живот
3. December 2019 - 15:07

Му се смееле поради долгата руса коса - кога ја открил причината сите плачеле!

Ова момче одбивало да ја скрати косата 18 месеци, поради што неговите врсници му се потсмевале. Меѓутоа, кога ја откри причината зошто ја пушта косата, ги стопи срцата на целиот интернет.

Дури и неговата мајка не знаела за што станува збор.

Поради неговата долга, руса коса, многумина ја свртувале главата, а некои мислеле дека е девојче. Не само тоа, туку му пристапиле и од агенцијата за модели која бара нови женски лица.

Тој претрпел исмејување и навреди на училиште, но сепак оставил да му порасне косата.

По 18 месеци, тој се заколнал дека ќе молчи за една добротворна организација: „The Little Princess Trust“.

Оваа организација прави перики за деца со карцином. Да се ​​направат перики зависи од донации на коса. Малиот Кит ја пуштал косата година и половина за да може да ја донира на деца со карцином.

На видеото се гледа малиот Кит како се смее додека неговиот фризер му ја сече косата.

Откако видеото беше објавено на интернет, брзо стана популарно.