Живот
13. July 2017 - 13:10

Му купил на синот спинер а кога се вратил дома ја затекнал оваа сцена - Сега има предупредување за сите родители

 
Спинерот во последно време е многу популарен, дури и не постои дете кој нема барем еден! Како за забава и за смирување не го користат само децата туку и возрасните. Се водеа многу полемики дали спинерите се безбедни за употреба, а сме слушнале различни теории и искуства. Меѓутоа, пред неколку дена, еден татко се вратил дома и затекнал права драма!
 
Тој на својот син му поклонил еден спинер но зажалил поради тоа.
Имено, детето гледало видео како да го заврти спинерот со помош на компресор за воздух.
 
 
Решил да го испроба она што го видел на видеото. Меѓутоа спинерот одлетал и удрил право во лицето на момчето. Повредата воопшто не е за занемарување. Поради оваа причина, Џон Херис, таткото на ова мало момче, ги предупредува родителите строго да водат сметка за тоа на кој начин нивните деца се играат со спинерите. Неговиот син може имал и мала среќа, спинерот можел да го погоди и на полоши места, како на пример во око!