Живот
23. March 2017 - 13:42

Му ја зедов невиноста на еден маж - тоа е сексот кој никогаш нема да го заборавам!

Сонот на секој маж е да земе невиност на некоја девојка, да и биде прв во нејзиниот живот со надеж дека никогаш нема да го заборави.
 
Случајно, сосема неочекувано и јас добив слична можност. Запознав момче кое никогаш немало врска, а камоли секс. Не размислував премногу за љубов, сакав да му ја одземам невиноста и да видам како изгледа тоа во реалноста, - Ја започнува својата приказна Невена од Белград.

Се сретнавме веднаш после работа. Во кафулето пристигнав 15 минути порано и седнав на шанкот.

Кога стигна, веќе ја пиев втората чаша вино. На лицето можев да му видам дека е нервозен и преплашен до смрт. Се тресеше како лист на ветер. Ми падна жал па го пречекав со прегратка. Тоа даде резултат и многу брзо се релаксираше.

Беше убаво граден и духовит, а неколку пијалоци му помогнаа да се опушти.

Се чини дека и мене алкохолот ме опушти па во еден момент го бакнав. Меѓутоа, тој продолжи да се однесува како ништо да не се случило.

На крајот на вечерта го прашав дали би сакал да дојде кај мене. Видов дека се мисли, па го фатив за меѓуножјето, за да му станат работите појасни. Бевме прилично пијани...

Уште на почетокот се виде дека е неискусен. Толку силно ме притисна за клиторисот, почнав да се плашам.
 
Сепак, се надевав дека работите ќе се подобрат. Ги соблеков фармерките и започнав со „акција“. Истиот момент ми ја тргна главата и почна да ме бакнува - ова го сфатив како навреда. Што се ме чека...
 
Потоа почна да вика дека треба да користиме презерватив. Ја отворив фиоката и му дадов еден. Му требаше малку повеќе време да го стави, имав впечаток дека тоа траеше со часови, не минути.
 
И покрај неговата големина, тоа беше непријатно за гледање.
 
Во тој момент посакав се брзо да заврши. Сексот не беше толку лош, или барем не најлош во мојот живот, бидејќи ја презедов контролата и се качив на него.
Потоа работите станаа уште повеќе непријатни, тој имаше огорчен израз на лицето. Тоја ја заврши работата премногу брзо, а јас не успеав да добијам оргазам.
 
Целосно изморена се врлив на креветот.
 
Утрото го видов как оси ги собира работите, а јас продолжив да спијам. Знае каде е вратата.
 
Тоа беше тоа. Моето прво, и најверојатно последно искуство со невин маж.