Балкан
2. September 2016 - 16:51

Многу сакам да имам секс, просто сум неуморна - студентски скандал ја тресе Србија

На Фејбук страната именувана како „Студенти од белградскиот универзитет“ осамна покана за секс од докторка која објаснила што сака во сексот и каков маж и е потребен. 

- Многу сакам секс просто сум неуморна. Потребен ми е издржлив маж со здраво срце, не би сакала да добие инфаркт врз  мене... 

Ваков оглас вчера осамна на страната на Фејсбук. 

Исто така во огласот стои дека девојката од сликата е од Ниш, и дека има 34 години.