Џет-Сет
8. March 2018 - 17:35

Многу македонски дами се пофалија со подароци, но Каролина доби нешто уникатно

Денес на 8-ми март многу од познатите дами се пофалија на социјалните мрежи со подароците кои ги добија, но една од нив имаше да се пофали со нешто уникатно.

Имено Каролина Гочева, објави фотографија од 2012 година кога група на слушатели, (фанови) на нејзината музика и шесни, во весник и честитаа празник.

Па по повод денот на жената Каролина се потсети на таа уникатна честитка и ја објави на Инстаграм.

Погледнете како изгледаше кратката честитка објавена во весник: