Живот
6. July 2016 - 14:26

Младоженецот ја остави невестата среде венчавка - Погледнете каде отиде!

Најважниот дел од свадбата е ветувањето. Тоа е делот кога парот ветува еден на друг дека ќе бидат еден покрај друг и во добро и во зло во нивниот заеднички живот. Некои ветувања се толку емотивни што може да ги расплачат сите сведоци на церемонијата.
 
Овој младоженец го напушти олтарот, на изненадување на невестата и присутните, пишува „little Things“.
 
Идниот сопруг клекна пред ќерката на својата невеста и и кажа дека како нејзин татко мора да и вети нешто.
 
Откако со треперлив глас и вети дека ќе ја сака повеќе од се, сите останаа со солзи во очите. Потоа и подари убав ѓердан кој едвај го закопча поради трема.