Живот
17. November 2017 - 11:22

Младоженецот и најави на невестата што ја чека после свадбата, а роднините и пријателите го проследија со аплауз

Најверојатно ова беше некој обичај, но како и да е навистина болеше. 

 

Ново на Сител