Живот
7. August 2015 - 15:42

Младоженецот и кумот се степале поради лепа Брена

Од свадба до тепачка со хитот на Брена.

Бизарен настан се случил изминатата седмица на една свадба каде младоженец и кум се степале, а потоа интервенирала и полицијата.

Двајцата се степале поради песната „Шеки“, која ја пее Лепа Брена. Кумот му платил на оркестарот илјада евра за во наредниот час да ја свират само таа песна.

Но после неколку изведби на младоженецот му здодеало, па побарал музичарите да го променат репертоарот. Настанала кавга, а и физичка пресметка.

Хитовите на Лепа Брена изгледа дека покрај добра забава имаат моќ да направат и хаос.

Извор: Вистина.мк