Македонија
18. May 2021 - 13:43

Митко Јанчев по информациите дека Еуроникел користи отпадно масло како мазут: Институциите веднаш да реагираат

Градоначалникот на општина Кавадарци, Митко Јанчев на денешната прес-конференција побара брза реакција на надлежните институции во врска со користењето на отпадно масло како мазут во Еуроникел индустри.